Klitmøller Saunalaug

Uncategorized
November 28, 2021

Klitmøller Saunalaug blev oprettet i foråret 2021 ud fra visionen om at udbrede sauna kulturen og helårsbadning til gavn for unge, voksne og ældre i Klitmøller. Vi vil skabe liv og aktivitet på landingspladsen og i lokalmiljøet i årets mørke og kolde måneder. Vi vil skabe rammer befordrende for et lokalt fællesskab, sundhed og livskvalitet for Klitmøllers borgere.

Saunalauget søger aktuelt 100% støtte til køb af Sauna. Status december 2021 er, at der er opnået brugsretsaftale til placering af mobil sauna gennem dialog og samarbejde med KLF66. Der er også opnået midlertidig byggetilladelse (2 år) fra Thisted Kommune til at placerer en mobil sauna på området. Ca 2⁄3 af midlerne er tildelt fra Nordeas lokalpulje, Lokale og Anlægsfonden og Nykreditfonden. Vi afventer endvidere svar fra flere ansøgte puljer og fonde.

Alle over 18 år og med bopæl i Klitmøller, eller ejerskab af sommerhus i Klitmøller kan blive optaget som medlem. Medlemmer af Klitmøller saunalaug bliver automatisk medlem af Klitmøller Lystfiskerforening (KLF66) Årligt kontingent er 600 kr. incl. medlemskab af KLF66 (150 kr)kontingent går udelukkende til indkøb af brænde, events, drift og vedligehold. Sommerhusgæster, turister, familie og venner uden medlemskab henvises til Westwind Klitmøller eller Klitmøller Spa for leje af adgang til sauna, alternativt mød op laugets gæstebadedage for interesse for medlemskab.

Indtil videre starter vi med at indsamle forhåndstilkendegivelse på ønske om medlemskab.
Hvis du er interesseret så send mail med navn, alder, adresse, telefonnummer og mailadresse til klitmoellersaunalaug@gmail.com. Indbetal opstartsgebyr på 200 kr/medlemskab til Sparekassen Thy reg. og kontonr.: 9090 – 0005589215. Når vi har registreret betalingen, får du en kvittering på dit medlemskab.

Medlemskab oprettes til højst 100 personer. Der laves en venteliste, hvis flere melder sig til. Fulde medlemskontingent opkræves, når vi har saunaen på plads.

Mvh bestyrelsen af Klitmøller Saunalaug i samarbejde med KLF66.